Navigatie

Over ons!

Hallo!

Wat leuk dat je onze webwinkel bezoekt!

Graag stellen wij ons even aan u voor:

Wij zijn Petra Jansen en Elisah van de Wal, schoonmoeder en schoondochter. 2 enthousiaste en creatieve vrouwen die met veel plezier en passie altijd in de weer zijn om de leukste sieraden en accessoires te ontwerpen en te maken. U vindt bij ons sieraden en accessoires voor de baby- of kinderkamer, maar ook leuke kraamcadeautjes of bijzondere items voor in uw interieur. Alles wordt met veel plezier door ons handgemaakt.

 

Sinds 2014 zijn wij gestart met onze webwinkel “Juuntje Juwelzz”. Het idee is ontstaan tijdens de jaarwisseling van 2013/2014. Al langer liep Petra met het idee haar bestaande webwinkel, “Bogaja design”, uit te breiden met een sieradenlijn. Elisah vond dit een heel leuk idee en tijdens deze jaarwisseling besloten wij onze krachten te bundelen en samen een nieuwe webwinkel te beginnen.

In september 2013 is ons eerste kleinkind en dochtertje geboren, Juna. Zo trots als we waren (en zijn!), wilden we haar naam graag in de webwinkel verwerken. Zo ontstond de naam voor onze winkel “Juuntje Juwelzz”.

 

Op een bepaald moment besloot Petra te stoppen met Bogaja design, zij wilde zich volledig richten op Juuntje Juwelzz. Toch bleef het kriebelen om ook mooie accessoires te maken voor kinderen, baby- en kinderkamers. Om deze reden is Juuntje Juwelzz nu een combinatie van beide werelden geworden. Onder het tabje “Bogaja design” vindt u diverse handgemaakte spulletjes zoals u dit van Bogaja design gewend was, originele ideeën en hoogwaardig afgewerkt. Onder alle andere tabs vindt u al onze handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen in diverse soorten, maten, materialen en uitvoeringen.

 

Juuntje Juwelzz maakt alle producten die zij aanbiedt zelf met veel zorg en oog voor detail. We maken gebruik van de meest mooie materialen en stoffen. Wij selecteren de mooiste half edelstenen, kralen, metalen en het beste leer alvorens wij het verwerken in onze sieraden en accessoires. Goed om te weten is dat onze sieraden allemaal nikkelvrij zijn.

 

Wij wensen u veel shop plezier in onze webwinkel. Heeft u voor ons nog ideeën, vragen of suggesties, mail ons dan via info@juuntjejuwelzz.nl of laat een bericht achter via de website.

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, schrijf u dan ook in voor onze nieuwsbrief of volg ons via onze social media kanalen.

 

Vriendelijke groeten,

Petra en Elisah

© 2014 - 2017 Juuntje Juwelzz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel